Laptop ASUS Vivobook Slate T3300Ka, procesor Intel Pentium Silver-N6000, 13.3″, 4GB RAM, SSD, Intel® UHD Graphics, Windows 11 Home S

3,736.99lei


Spre magazin →

Laptop ASUS Vivobook Slate T3300Ka: Portabilitate și versatilitate la un preț accesibil

Laptop-ul ASUS Vivobook Slate T3300Ka este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv portabil și versatil la un preț accesibil. Cu un procesor Intel Pentium Silver N6000, 4 GB de RAM și un SSD, acest laptop poate gestiona cu ușurință sarcini de bază, cum ar fi lucrul de birou, editarea de documente și streaming video.

Ecranul de 13,3 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și detaliate, iar bateria de până la 10 ore vă permite să lucrați sau să vă divertisiți toată ziua, chiar și fără priză.

Designul portabil și versatil al laptopului ASUS Vivobook Slate T3300Ka îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv care să poată fi utilizat în diverse moduri. Laptopul poate fi folosit ca laptop tradițional, ca tabletă sau ca dispozitiv de desen.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului ASUS Vivobook Slate T3300Ka:

* Procesor Intel Pentium Silver N6000
* 4 GB RAM
* SSD
* Ecran de 13,3 inchi Full HD
* Baterie de până la 10 ore
* Design portabil și versatil

Iată câteva dintre sarcinile pentru care laptopul ASUS Vivobook Slate T3300Ka este potrivit:

* Lucrul de birou
* Editarea de documente
* Streaming video
* Utilizarea aplicațiilor de rețea socială
* Desen

Avantaje:

* Portabilitate excelentă
* Versatilitate ridicată
* Preț accesibil

Dezavantaje:

* Performanță limitată pentru sarcini complexe

Recomandări:

Dacă sunteți în căutarea unui laptop portabil și versatil la un preț accesibil, ASUS Vivobook Slate T3300Ka este o alegere excelentă. Acest laptop este potrivit pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de un dispozitiv care să poată fi utilizat în diverse moduri.

Detalii suplimentare:

* Laptopul ASUS Vivobook Slate T3300Ka este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi plasticul și aluminiul.
* Laptopul are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,2 kilograme.
* Laptopul are o cameră web HD de 5 megapixeli și un sistem de difuzoare stereo.
* Laptopul are o varietate de porturi și conectori, inclusiv două porturi USB-A 3.2, un port USB-C și un cititor de carduri microSD.

Concluzie:

Laptop-ul ASUS Vivobook Slate T3300Ka este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv portabil, versatil și accesibil. Acest laptop este potrivit pentru o varietate de sarcini, inclusiv lucrul de birou, editarea de documente, streaming video, utilizarea aplicațiilor de rețea socială și desen.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente