Laptop Apple Macbook Pro 16 2021, procesor Apple-M1 Pro, 16.2″, 16GB RAM, 512GB SSD, Mac OS Monterey, tastatura RO, argintiu

12,599.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 12238.86 lei
Spre magazin →

Apple Macbook Pro 16 2021 – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru profesioniști

[Laptop Apple Macbook Pro 16 2021]

Apple Macbook Pro 16 2021 este un laptop puternic și versatil, perfect pentru profesioniști. Laptopul este echipat cu un procesor Apple-M1 Pro, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de editare video, editare foto, dezvoltare software sau lucru cu aplicații solicitante. Display-ul de 16,2 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 16 GB și SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Apple-M1 Pro
* Display de 16.2 inci cu rezoluție Liquid Retina XDR (3456 x 2234)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică Apple-M1 Pro
* Mac OS Monterey
* Tastatura RO
* Argintiu

Performanțe excelente

Procesorul Apple-M1 Pro este un procesor puternic, cu 10 nuclee și 16 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de editare video, editare foto, dezvoltare software sau lucru cu aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 16,2 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Liquid Retina XDR (3456 x 2234). Acesta oferă o imagine de înaltă calitate, perfectă pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Apple-M1 Pro

Grafica Apple-M1 Pro oferă performanțe excelente pentru jocuri, editarea video și alte sarcini solicitante.

Mac OS Monterey

Mac OS Monterey este cel mai recent sistem de operare de la Apple. Acesta oferă o serie de caracteristici noi și îmbunătățite, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Tastatură RO

Tastatura RO este o tastatură completă cu iluminare în spate, care oferă o tastare confortabilă și precisă.

Argintiu

Laptopul este disponibil în culoarea argintiu, care oferă un aspect elegant și profesional.

Concluzie

Apple Macbook Pro 16 2021 este un laptop excelent pentru profesioniști. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Apple-M1 Pro
* Mac OS Monterey
* Tastatura RO

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu. Greutatea acestuia este de 2,6 kilograme, ceea ce îl face puțin mai greu decât unele alte laptopuri. Laptopul are o autonomie de până la 21 de ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv patru porturi Thunderbolt 4, un port HDMI, un port SDXC și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Apple Macbook Pro 16 2021 este un laptop excelent pentru profesioniști. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente