Laptop Apple Macbook Pro 16 2021, procesor Apple-M1 Pro, 16.2″, 16GB RAM, 512GB SSD, Mac OS Monterey, gri

10,422.99lei


Spre magazin →

Laptop Apple Macbook Pro 16 2021, procesor Apple-M1 Pro, 16.2″, 16GB RAM, 512GB SSD, Mac OS Monterey, gri

[Laptop Apple Macbook Pro 16 2021, procesor Apple-M1 Pro, 16.2″, 16GB RAM, 512GB SSD, Mac OS Monterey, gri]

Un laptop puternic și versatil pentru profesioniști și creatori de conținut

Laptopul Apple MacBook Pro 16 2021 este un model de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excepționale. Este echipat cu procesorul Apple M1 Pro, care este unul dintre cele mai puternice procesoare din lume pentru laptopuri. Acest procesor este capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video 4K sau jocuri 3D.

Ecranul Liquid Retina XDR de 16,2 inchi oferă o imagine incredibil de clară și detaliată. Ecranul are un contrast de 1.000.000:1, o luminozitate maximă de 1600 de nits și o rată de reîmprospătare variabilă de până la 120Hz. Acest lucru îl face perfect pentru vizionarea de filme, editare foto și video sau jocuri.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere mari.

Laptopul rulează sistemul de operare Mac OS Monterey, care oferă o interfață de utilizator intuitivă și o gamă largă de aplicații.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Apple MacBook Pro 16 2021:

* Procesor Apple M1 Pro
* Ecran Liquid Retina XDR de 16.2 inchi
* 16 GB de memorie RAM
* 512 GB de stocare SSD
* Sistem de operare Mac OS Monterey

Profesioniștii și creatorii de conținut care au nevoie de un laptop puternic și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile vor fi impresionați de Apple MacBook Pro 16 2021. Acest laptop oferă performanțe de top, un ecran uimitor și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru profesioniști și creatori de conținut:

* Performanță de top: Procesorul Apple M1 Pro este capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video 4K sau jocuri 3D.
* Ecran uimitor: Ecranul Liquid Retina XDR oferă o imagine incredibil de clară și detaliată, perfectă pentru vizionarea de filme, editare foto și video sau jocuri.
* Stocare rapidă: Stocarea SSD de 512 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să lucrați cu fișiere mari fără întârziere.
* Sistemul de operare Mac OS Monterey: Mac OS Monterey este un sistem de operare intuitiv și stabil, care oferă o gamă largă de aplicații și caracteristici pentru profesioniști și creatori de conținut.

În concluzie, Apple MacBook Pro 16 2021 este un laptop excelent pentru profesioniști și creatori de conținut care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile.

Iată câteva dintre sarcinile specifice pentru care laptopul este potrivit:

* Editare video 4K sau 8K
* Modelare 3D
* Jocuri 3D
* Lucru cu software de inginerie sau științific
* Crearea de conținut creativ, cum ar fi design grafic, editare foto sau video
* Producție muzicală sau de sunet
* Programarea

Dacă sunteți în căutarea unui laptop puternic și versatil care să vă ajute să vă îndepliniți sarcinile, atunci Apple MacBook Pro 16 2021 este o opțiune excelentă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente