Laptop Acer Aspire Vero Av15-51, procesor Intel i5-1155G7, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Home

3,899.99lei


Spre magazin →

Laptop Acer Aspire Vero Av15-51: Performanță și durabilitate într-un design sustenabil

Laptop-ul Acer Aspire Vero Av15-51 este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant și durabil într-un design sustenabil. Cu un procesor Intel i5-1155G7, 8 GB de RAM și un SSD de 512 GB, acest laptop poate gestiona cu ușurință sarcini complexe, cum ar fi editarea de documente, multitasking și utilizarea aplicațiilor profesionale.

Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și detaliate, iar bateria de până la 8 ore vă permite să lucrați sau să vă divertisiți toată ziua, chiar și fără priză.

Designul sustenabil al laptopului Acer Aspire Vero Av15-51 îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să reducă impactul asupra mediului. Laptopul este fabricat din materiale reciclate, cum ar fi plasticul PCR (plastic reciclat post-consum), și are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,8 kilograme.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Acer Aspire Vero Av15-51:

* Procesor Intel i5-1155G7
* 8 GB RAM
* 512 GB SSD
* Ecran de 15,6 inchi Full HD
* Baterie de până la 8 ore
* Design sustenabil

Iată câteva dintre sarcinile pentru care laptopul Acer Aspire Vero Av15-51 este potrivit:

* Lucrul de birou
* Editarea de documente
* Multitasking
* Utilizarea aplicațiilor profesionale
* Streaming video
* Jocuri casual

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini de bază și multitasking
* Design sustenabil
* Durată lungă de viață a bateriei

Dezavantaje:

* Nu este potrivit pentru jocuri solicitante

Recomandări:

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și durabil într-un design sustenabil, Acer Aspire Vero Av15-51 este o alegere excelentă. Acest laptop este potrivit pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de un dispozitiv care să poată gestiona sarcini complexe și să fie portabil.

Detalii suplimentare:

* Laptopul Acer Aspire Vero Av15-51 este fabricat din materiale reciclate, cum ar fi plasticul PCR (plastic reciclat post-consum).
* Laptopul are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,8 kilograme.
* Laptopul are o cameră web HD de 720p și un sistem de difuzoare stereo.
* Laptopul are o varietate de porturi și conectori, inclusiv două porturi USB-A 3.2, un port HDMI, un port USB-C și un cititor de carduri microSD.

Concluzie:

Laptop-ul Acer Aspire Vero Av15-51 este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant, durabil și sustenabil. Acest laptop este potrivit pentru o varietate de sarcini, inclusiv lucrul de birou, editarea de documente, multitasking, utilizarea aplicațiilor profesionale, streaming video și jocuri casual.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente