Laptop Acer aspire 3 a315-58 , procesor Intel i5-1135g7, 16GB RAM, 1TB SSD

3,599.99lei


Spre magazin →

Laptop Acer Aspire 3 A315-58 este un laptop elegant și accesibil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de zi cu zi.

[Laptop Acer Aspire 3 A315-58]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel Core i5-1135G7 cu 4 nuclee și 8 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, editare foto și editare video ușoară. Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 1 TB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica Intel® Iris® Xe Graphics este suficientă pentru a reda videoclipuri și pentru a efectua sarcini grafice ușoare, cum ar fi editarea foto.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 8 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Core i5-1135G7 cu 4 nuclee și 8 fire de execuție
* Ecran de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD
* Tastatura confortabilă și precisă
* 16 GB de memorie RAM
* 1 TB de spațiu de stocare SSD
* Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Home

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică suficientă pentru sarcini grafice ușoare
* Durata de viață a bateriei decentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul mai ridicat decât modelele cu procesoare mai slabe

Concluzie:

Laptop Acer Aspire 3 A315-58 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop elegant și accesibil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi. Este o alegere bună pentru studenți, profesioniști sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI și Ethernet.

Acer Aspire 3 A315-58 este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv elegant și accesibil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente