Laptop Hp ProBook 470 G10, 17″, 16GB Ram Intel i5, 817L6EA

5,699.99lei


Spre magazin →

Laptop HP ProBook 470 G10, 17″, 16GB Ram Intel i5, 817L6EA
[Laptop HP ProBook 470 G10, 17″, 16GB Ram Intel i5, 817L6EA]

Laptop HP ProBook 470 G10 este un dispozitiv versatil și performant, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer puternic pentru a-și desfășura activitatea. Are un ecran mare de 17 inci cu rezoluție Full HD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i5 de generația a 12-a, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.

Laptopul are o construcție robustă și rezistentă, care îl face potrivit pentru utilizarea în medii solicitante. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului HP ProBook 470 G10:

* Ecran de 17 inci cu rezoluție Full HD
* Procesor Intel Core i5 de generația a 12-a
* 16 GB de memorie RAM
* SSD de 512 GB
* Construcție robustă și rezistentă
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul HP ProBook 470 G10 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului HP ProBook 470 G10:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran mare și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații complexe fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop versatil și performant, laptopul HP ProBook 470 G10 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i5 de generația a 12-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.
* Memoria RAM de 16 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 512 GB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru toate datele dumneavoastră.
* Ecranul de 17 inci cu rezoluție Full HD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri, jocuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția robustă și rezistentă îl face potrivit pentru utilizarea în medii solicitante, cum ar fi în deplasare sau în birouri deschise.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi HP Sure View Reflect, HP Sure Sense și HP Sure Click, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop HP ProBook 470 G10 este un dispozitiv versatil și performant, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer puternic și sigur. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Hp

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

512Gb

Diagonala ecran

17.x"

Memorie ram

16Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

SVA LED

Sistem de operare

Windows 11 Pro
Oferte si Cupoane - Recente