Laptop Hp ProBook 450 G10, 15″, 32GB Ram Intel i7, 817K9EA

5,248.99lei


Spre magazin →

Laptop Hp ProBook 450 G10, 15″, 32GB Ram Intel i7, 817K9EA
[Laptop Hp ProBook 450 G10, 15″, 32GB Ram Intel i7, 817K9EA]

Laptop HP ProBook 450 G10 este un dispozitiv puternic și versatil, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant pentru a-și desfășura activitatea. Are un ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i7 de generația a 12-a, 32 GB de memorie RAM și un SSD de 1 TB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.

Laptopul are o construcție subțire și ușoară, care îl face ușor de transportat. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului HP ProBook 450 G10:

* Ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD
* Procesor Intel Core i7 de generația a 12-a
* 32 GB de memorie RAM
* SSD de 1 TB
* Construcție subțire și ușoară
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul HP ProBook 450 G10 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur, care să fie ușor de transportat.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului HP ProBook 450 G10:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran clar și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații complexe fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop puternic și versatil, care să fie ușor de transportat, laptopul HP ProBook 450 G10 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i7 de generația a 12-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.
* Memoria RAM de 32 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 1 TB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru toate datele dumneavoastră.
* Ecranul de 15 inci cu rezoluție Full HD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri, jocuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția subțire și ușoară (1,79 kg) îl face ușor de transportat.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi HP Sure View Reflect, HP Sure Sense și HP Sure Click, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop HP ProBook 450 G10 este un dispozitiv puternic și versatil, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur și ușor de transportat.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Hp

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

1Tb

Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

32Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

SVA LED

Sistem de operare

Windows 11 Pro
Oferte si Cupoane - Recente