Laptop Gigabyte G7, 15″, 16GB Ram Intel i5, G7 KF-E3EE213SD

4,878.99lei


Spre magazin →

Laptop Gigabyte G7, 15″, 16GB Ram Intel i5, G7 KF-E3EE213SD

[Laptop Gigabyte G7, 15″, 16GB Ram Intel i5, G7 KF-E3EE213SD]

Laptop Gigabyte G7 este un dispozitiv performant și elegant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini zilnice și creative. Are un ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i5 de generația a 13-a, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editarea de documente, navigarea pe internet, vizionarea de videoclipuri sau lucrul cu aplicații de productivitate.

Laptopul are o construcție subțire și ușoară, care îl face ușor de transportat. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Gigabyte G7:

* Ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD
* Procesor Intel Core i5 de generația a 13-a
* 16 GB de memorie RAM
* SSD de 512 GB
* Construcție subțire și ușoară
* Caracteristici de securitate avansate

Laptop Gigabyte G7 este o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini zilnice și creative.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului Gigabyte G7:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran clar și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații fără întârzieri, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* Puteți crea conținut multimedia de înaltă calitate.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și sigur pentru sarcini zilnice și creative, laptopul Gigabyte G7 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i5 de generația a 13-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini de bază, cum ar fi editarea de documente, navigarea pe internet, vizionarea de videoclipuri sau lucrul cu aplicații de productivitate.
* Memoria RAM de 16 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 512 GB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru majoritatea datelor dumneavoastră.
* Ecranul de 15 inci cu rezoluție Full HD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția subțire și ușoară (1,9 kg) îl face ușor de transportat.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi TPM, Gigabyte Fusion și Gigabyte Control Center, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop Gigabyte G7 este un dispozitiv performant și elegant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini zilnice și creative. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur și ușor de transportat.

Avantaje:

* Ecran clar și detaliat
* Performanțe excelente pentru sarcini zilnice și creative
* Ușor de transportat
* Elegant
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul relativ ridicat

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Gigabyte

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

512Gb

Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

16Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

Free DOS
Oferte si Cupoane - Recente