Dell Mobile Precision Workstation 5680, 16″ FHD+, Intel i7-13700H, 32GB, 1TB SSD, Nvidia RTX A2000 Ada, Windows 11 Pro

19,745.99lei


Spre magazin →

Dell Mobile Precision Workstation 5680: Un workstation mobil puternic și versatil

Dell Mobile Precision Workstation 5680 este un workstation mobil de ultimă generație, conceput pentru sarcini profesionale solicitante, cum ar fi editarea video, redarea 3D și proiectarea CAD. Acesta dispune de un procesor puternic Intel i7-13700H, 32 GB de memorie RAM și un SSD de 1 TB pentru performanțe fulgerătoare și stocare amplă.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-13700H: Deblochează performanțe excepționale cu cel mai recent procesor Intel Core i7 de generația a 13-a, capabil să facă față chiar și celor mai solicitante sarcini cu ușurință.
* Ecran de 16″ FHD+: Cufundă-te în imagini uimitoare cu ecranul de 16″ FHD+, oferind culori vibrante, negru profund și claritate excepțională.
* 32 GB RAM: Gestionează sarcini solicitante fără probleme cu 32 GB de memorie RAM de înaltă viteză DDR5, asigurând multitasking fluid și receptivitate.
* 1 TB SSD: Stochează-ți proiectele mari, fișierele și aplicațiile cu ușurință pe SSD-ul de 1 TB, oferind timpi de pornire și transfer de date fulgerătoare.
* Grafică NVIDIA RTX A2000 Ada: Experimentează performanțe grafice excepționale cu placa grafică NVIDIA RTX A2000 Ada, permițând redare în timp real ușoară, simulări complexe și editare video de înaltă calitate.
* Windows 11 Pro: Lucrează eficient și în siguranță cu Windows 11 Pro, oferind instrumente de productivitate familiare și funcții de securitate îmbunătățite.

Ideal pentru:

* Profesioniști creativi: Editori video, designeri grafic, animatori și alți creativi care necesită calcularea de înaltă performanță pentru fluxurile lor de lucru solicitante.
* Ingineri și oameni de știință: Designeri CAD, ingineri și oameni de știință care necesită un workstation puternic pentru sarcini complexe de simulare, modelare și analiză de date.
* Arhitecți și designeri: Arhitecți, designeri de interior și designeri de produse care au nevoie de un workstation pentru a gestiona fișiere CAD mari, modelare 3D și sarcini de redare.

În general, Dell Mobile Precision Workstation 5680 este un workstation mobil puternic și versatil care se adresează nevoilor profesioniștilor exigenți care necesită performanțe excepționale și portabilitate.

Caracteristici suplimentare:

* Carcasă durabilă și ușoară: Construit cu o carcasă din aluminiu durabilă, dar ușoară, pentru portabilitate și rezistență.
* Baterie cu durată lungă de viață: O baterie cu durată lungă de viață asigură productivitatea pe tot parcursul zilei, chiar și în deplasare.
* Conectivitate extinsă: O gamă largă de opțiuni de conectare, inclusiv Thunderbolt 4, USB-A, HDMI și cititor de carduri SD, pentru integrare fără probleme cu periferice și accesorii.
* Caracteristici de securitate avansate: Caracteristici de securitate bazate pe hardware, cum ar fi cititorul de amprente digitale și cipul TPM, protejează datele sensibile și împiedică accesul neautorizat.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Tip procesor

Intel i7

Memorie ram

Format display

Full HD

Producător procesor

Intel

Tehnologii display

LCD LED

Touchscreen

Nu

Tip placă video

Dedicată

HDD-or-SSD

SSD

Capacitate de stocare

1 TB

Diagonala display

16.x"

Rezoluție

1920 x 1200

Model GPU laptop

RTX A2000

Refresh rate

60 Hz

Cititor amprente

Da

Sistem de operare

Tip display

LCD LED

Culoare

Silver

Producator

Garantie

36
Oferte si Cupoane - Recente