Cupon/Oferta – [Lightsmart.ro] – Lichidare de stoc veioze LED Sophie si Iluna

Reducere de 36% pentru intreaga gama de veioze LED Sophie, disponibile in urmatoarele variante de culoare: alb mat, negru mat, auriu mat, albastru, corten, verde salvia mat, gri inchis.
Reducere de 50% pentru intreaga gama de veioze LED Iluna , disponibile in urmatoarele variante de culoare: alb mat, negru mat, albastru mat, corten, verde salvia mat, rosu mat.

Veioza LED de masa Sophie de la Redo pentru iluminatul exterior este dotata cu 23 de LED-uri SMD 2835, intrerupator ON/OFF si posibilitate de reglaj a intensitatii luminoase (5%-100% dimming control tactil). Permite memorarea intensitatii luminoase si a tipului de lumina cu posibilitatea de schimbare a temperaturii de culoare de la 2700K la 3000K. Veioza este dotata cu baterie Li-ion cu capacitate de 4.4A, cu protectie la supraincarcare. Veioza vine impreuna cu un incarcator de contact cu cablu de 1.5m lungime, priza tip micro USB line si adaptor 100-240 V AC, DC5V/1A inclus. Timpul maxim de incarcare este de 6 ore iar durata de functionare la incarcare maxima 9 ore. Beneficiaza de un grad de protectie la praf si apa IP65, rezistenta la impact IK06 si unghi de dispersie de 100 de grade. Corpul lampii este fabricat din aluminiu turnat sub presiune si dispersor din policarbonat. Veioza LED se poate utiliza pentru iluminatul exterior al meselor din curte, al aleilor, gradinilor, pentru terasele in aer liber, restaurante, baruri, foisoare, langa piscina sau pentru alte aplicatii de exterior. La cerere se poate comanda multi-incarcator de contact pentru 6 veioze Sophie. Acesta este prevazut cu 4 distantiere pentru a putea forma un stand de incarcare cu pana la 3 etaje, corp din ABS negru prevazut cu 3 metri de cablu si fisa de alimentare.

Lampa LED de masa pentru exterior Iluna de la Redo este echipata cu 40 de LED-uri OSRAM SMD 2835, intrerupator ON/OFF si posibilitate de dimare (5%-100% control tactil). Dispune de memorie a intensitatii luminoase si a temperaturii de culoare cu posibilitatea de schimbare a tipului de lumina de la 2700K la 3000K. Veioza este dotata cu baterie Li-ion cu capacitate de 3000mA, cu protectie la supraincarcare. Pachetul include un incarcator de contact cu 1.5m cablu USB si adaptor 100-240 V AC, DC5V/1A inclus. Timpul maxim de incarcare este de 4.5 ore iar durata de functionare la incarcare maxima 7.5 ore. Beneficiaza de un grad de protectie la praf si apa IP65, clasa de rezistenta la impact IK06, distributie unghiulara 100 de grade, iar corpul lampii este din aluminiu turnat sub presiune vopsita negru mat si dispersor din policarbonat. Veioza LED se poate folosi pentru iluminatul exterior al meselor din gradina, al aleilor, curtilor, pentru terasele in aer liber, restaurante, baruri, foisoare, langa piscina sau pentru alte aplicatii de exterior. La cerere se poate comanda multi-incarcator de contact pentru 6 veioza Iluna. Acesta este prevazut cu 4 distantiere pentru a putea forma un stand de incarcare cu pana la 3 etaje, corp din ABS negru prevazut cu 3 metri de cablu si fisa de alimentare.

Lichidare de stoc veioze LED Sophie si Iluna – Incepe din data de: 2023-07-12 si se termina in data de: 2023-08-15 acceseaza oferta sau aplica cuponul si vezi mai multe detalii.

Aplica cuponul