Laptop Asus Vivobook 15, 15″, 8GB Ram Intel i5, X1504ZA-BQ037

2,260.99lei


Spre magazin →

Laptop Asus Vivobook 15, 15″, 8GB Ram Intel i5, X1504ZA-BQ037

[Laptop Asus Vivobook 15, 15″, 8GB Ram Intel i5, X1504ZA-BQ037]

Laptop Asus Vivobook 15 este un dispozitiv versatil și performant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini zilnice. Are un ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i5 de generația a 12-a, 8 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini de bază, cum ar fi editarea de documente, navigarea pe internet, vizionarea de videoclipuri sau lucrul cu aplicații de productivitate.

Laptopul are o construcție subțire și ușoară, care îl face ușor de transportat. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Asus Vivobook 15:

* Ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD
* Procesor Intel Core i5 de generația a 12-a
* 8 GB de memorie RAM
* SSD de 512 GB
* Construcție subțire și ușoară
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul Asus Vivobook 15 este o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini zilnice.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului Asus Vivobook 15:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran clar și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații de bază fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și sigur pentru sarcini zilnice, laptopul Asus Vivobook 15 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i5 de generația a 12-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini de bază, cum ar fi editarea de documente, navigarea pe internet, vizionarea de videoclipuri sau lucrul cu aplicații de productivitate.
* Memoria RAM de 8 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 512 GB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru majoritatea datelor dumneavoastră.
* Ecranul de 15 inci cu rezoluție Full HD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția subțire și ușoară (1,7 kg) îl face ușor de transportat.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi TPM, ASUS Control Center și ASUS Business Manager, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop Asus Vivobook 15 este un dispozitiv versatil și performant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini zilnice. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur și ușor de transportat.

Avantaje:

* Ecran clar și detaliat
* Performanțe excelente pentru sarcini zilnice
* Ușor de transportat
* Durabil
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul relativ ridicat

Recomandări:

Acest laptop este o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini zilnice. Este deosebit de potrivit pentru cei care caută un laptop ușor de transportat și care nu necesită performanțe foarte ridicate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Asus

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

512Gb

Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

8Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

Free DOS
Oferte si Cupoane - Recente