Laptop Asus Business ExpertBook B1, 15″, 16GB Ram Intel i5, B1502CBA-BQ0835

3,520.99lei


Spre magazin →

Laptop Asus Business ExpertBook B1, 15″, 16GB Ram Intel i5, B1502CBA-BQ0835

[Laptop Asus Business ExpertBook B1, 15″, 16GB Ram Intel i5, B1502CBA-BQ0835]

Laptop Asus Business ExpertBook B1 este un dispozitiv versatil și performant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer puternic pentru a-și desfășura activitatea. Are un ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i5 de generația a 12-a, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini zilnice și complexe.

Laptopul are o construcție subțire și ușoară, care îl face ușor de transportat. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Asus Business ExpertBook B1:

* Ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD
* Procesor Intel Core i5 de generația a 12-a
* 16 GB de memorie RAM
* SSD de 512 GB
* Construcție subțire și ușoară
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul Asus Business ExpertBook B1 este o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului Asus Business ExpertBook B1:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran clar și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații zilnice și complexe fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop versatil și performant, laptopul Asus Business ExpertBook B1 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i5 de generația a 12-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini zilnice și complexe, cum ar fi editarea de documente, navigarea pe internet sau vizionarea de videoclipuri.
* Memoria RAM de 16 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 512 GB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru majoritatea datelor dumneavoastră.
* Ecranul de 15 inci cu rezoluție Full HD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția subțire și ușoară (1,7 kg) îl face ușor de transportat.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi TPM, ASUS Control Center și ASUS Business Manager, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop Asus Business ExpertBook B1 este un dispozitiv versatil și performant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur și ușor de transportat.

Avantaje:

* Ecran clar și detaliat
* Performanțe excelente pentru sarcini zilnice și complexe
* Ușor de transportat
* Durabil
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul relativ ridicat

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Asus

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

512Gb

Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

16Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

Free DOS
Oferte si Cupoane - Recente