Laptop Asus Business ExpertBook B1, 15″, 8GB Ram Intel i3, B1502CGA-BQ0158XA

2,743.99lei


Spre magazin →

Laptop Asus Business ExpertBook B1, 15″, 8GB Ram Intel i3, B1502CGA-BQ0158XA

[Laptop Asus Business ExpertBook B1, 15″, 8GB Ram Intel i3, B1502CGA-BQ0158XA]

Laptop Asus Business ExpertBook B1 este un dispozitiv versatil și performant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini zilnice. Are un ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i3 de generația a 12-a, 8 GB de memorie RAM și un SSD de 256 GB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini de bază, cum ar fi editarea de documente, navigarea pe internet sau vizionarea de videoclipuri.

Laptopul are o construcție subțire și ușoară, care îl face ușor de transportat. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Asus Business ExpertBook B1:

* Ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD
* Procesor Intel Core i3 de generația a 12-a
* 8 GB de memorie RAM
* SSD de 256 GB
* Construcție subțire și ușoară
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul Asus Business ExpertBook B1 este o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini zilnice.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului Asus Business ExpertBook B1:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran clar și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații zilnice fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop versatil și performant pentru sarcini zilnice, laptopul Asus Business ExpertBook B1 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i3 de generația a 12-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini zilnice, cum ar fi editarea de documente, navigarea pe internet sau vizionarea de videoclipuri.
* Memoria RAM de 8 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 256 GB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru majoritatea datelor dumneavoastră.
* Ecranul de 15 inci cu rezoluție Full HD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția subțire și ușoară (1,7 kg) îl face ușor de transportat.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi TPM, ASUS Control Center și ASUS Business Manager, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop Asus Business ExpertBook B1 este un dispozitiv versatil și performant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini zilnice. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur și ușor de transportat.

Avantaje:

* Ecran clar și detaliat
* Performanțe excelente pentru sarcini zilnice
* Ușor de transportat
* Durabil
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul relativ ridicat

Recomandări:

Acest laptop este o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini zilnice. Este deosebit de potrivit pentru cei care caută un laptop ușor de transportat și care nu necesită performanțe foarte ridicate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Asus

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

256Gb

Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

8Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

Windows 11 Pro Educational
Oferte si Cupoane - Recente